Ξενώνας Μονοπάτι

Ξενώνας Μονοπάτι

΄΄Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.

Ο ξενώνας  «Μονοπάτι»  ως κατάλυμα υψηλής ποιότητας διαθέτει δωμάτια διαφορετικής διακόσμησης κατάλληλος για όλους εσάς που θέλετε να απολαύσετε μια ήρεμη και άνετη διαμονή.

Πρόκειται για μια νέα επιχείρηση με 8 πολυτελή δωμάτια που συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και παράλληλα δίνει την ευελιξία στους πελάτες της να εξυπηρετούν τις ανάγκες του παρόντος.

Οι Περιβαλλοντικές Ευαισθητοποιήσεις και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, πραγματοποιήθηκαν Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές καθαρισμού  στρωμάτων, στον ξενώνα  «Μονοπάτι».

 Βεβαιωμένες υπηρεσίες Επαγγελματικών Bio-εφαρμογών καθαρισμού στα στρώματα, συμπεριλαμβάνουν εξειδικευμένες  μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας,  με απορρύπανση και αναζωογόνηση, από ένα πλήρες επαγγελματικό σύστημα , με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης, αλλά και τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων, χωρίς την χρήση χημικών, (Green- Decontamination) δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

Τα οφέλη της Bio-εξυγίανσης και της εξειδικευμένης  Bio –απολύμανσης   ανά όγκο, χωρίς τη χρήση χημικών  ( Green-Decontamination) , αναβαθμίζουν  τον περιβάλλοντα χώρο , σε “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”

Μετά το πέρας των Bio-εφαρμογών παρεδόθη Βεβαίωση  (Green–Decontamination)  για τα 14 στρώματα των 8 δωματίων του ξενώνα  «Μονοπάτι»  στο Λέχοβο Φλώρινας

 «Μονοπάτι»

530 73 Λέχοβο

Φλώρινας

2386071000

info@ksenonasmonopati.gr

Οι εφαρμογές πραγματοποιήθηκαν από:

Bioapolimantiki.gr

Βας. Σοφίας & Ομήρου 4, 
50200 Πτολεμαΐδα 
Τηλέφωνο:+30 24630 20930 
Κινητό τηλέφωνο: +30 6934 440 511 
e-mail: info@bioapolimantiki.gr