Η υγειονομικά υψηλή ποιότητα αναβάθμισης εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση.

Η υγειονομικά υψηλή ποιότητα αναβάθμισης εξασφαλίζει αξιοπρεπή και ασφαλή διαβίωση.

Η πρόληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα. Η δε συμπόρευση όλων των δυνάμεων με ευαισθητοποίηση στην προαγωγή της υγείας, κινητοποιεί την συλλογική ευαισθησία ως κινητήριο δύναμη για το σχεδιασμό δράσεων, ώστε να βελτιώνεται η ποιότητα ζωής όλων μας.

The Room Project : Προσφέροντας εξασφαλισμένη ποιοτικά την υγιεινή των δωματίων για περισσότερη ευεξία , θα  κάνετε τη διαμονή των φιλοξενούμενων σας , πιο χαλαρωτική και ευχάριστη ως μια αξέχαστη εμπειρία.

Με  το Green & Clean project  καινοτομεί στο σύνολο των εσωτερικών σας χώρων με το πρόγραμμα Αnti-infection prevention . Ανακαλύψτε πρώτα στο καινούργιο σας στρώμα την εξασφάλιση της υψηλής ποιότητα του υγιεινού ύπνου,  με το πρόγραμμα της  ‘’Πιστοποιημένης ‘’ Υγιεινής της eXtra  προστασίας του BIOPROTECT RTU και την μακροχρόνια αντιμικροβιακή δράση του. Με έγκριση του (ΕΟΦ) συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2,ως εξέλιξη μιας υψηλής ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών υγιεινής , για την Διασφάλιση μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Για δε τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων βελτιώνουμε την περιβαλλοντική υγιεινή των εσωτερικών χώρων -εξατομικευμένη και ολιστική αντιμετώπιση – με την καινοτόμο συσκευή Sterial II τεχνολογίας  ‘’ τριπλού φραγμού’’  και τον τάχιστο και αποτελεσματικό καθαρισμό του εσωτερικού αέρα . Πιστοποιημένη για την μείωση του μικροβιακού και ιικού φορτίου συμπεριλαμβανομένου και του δυνητικά ’’ άγνωστου SARS-CoV-2’’, άλλα και την  υψηλή διηθητικότητα της  , ως πρωτοπόρος μέριμνα  ‘’μηχανικής πρόληψης λοιμώξεων’’ , καλύπτει με την προσρόφηση- συγκράτηση ρύπων από την κάθε δευτερογενή ρύπανση –επιμόλυνση , για την υγειονομική ασφάλεια των εργαζομένων στους χώρους εργασίας  προλαμβάνοντας ή/και να αποτρέποντας την  διάδοσης φαινόμενων ”Επιτάχυνση διασποράς’’ .

Pylos Pest Control: Η Ηλιακίδη Σταυρούλα εκτός τις Απεντομώσεις – Μυοκτονίες – Απολυμάνσεις εξασφαλίζει για την επιπλέον  συμπληρωματικές εφαρμογές Πολλαπλής Θωράκισης, για μεν τις επιφάνειες εφαρμόζουμε  την ‘’αόρατη προστατευτική ασπίδα’’  με το τείχος «Νανοπαγίδων» και την άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ., όπου συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2.

Για την βέλτιστη υγειονομική ασφάλεια αποδίδει το έργο μέσω της τεκμηριωμένης απόδειξης  για το ότι πραγματοποιήθηκε η απολύμανση , όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο της με αρ. πρωτ. Δ1γ/ΓΠ/οικ. 199541/20-3-2020 με ΑΔΑ: 6ΚΨ6465ΦΥΟ-1ΝΔ Μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε χώρους και επιφάνειες κατά την εξέλιξη της πανδημίας του SARS-CoV-2

Για την αποκατάσταση των χώρων πριν την παράδοση τους γίνεται η εφαρμογή της ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’, για δε τους αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων  και την περιβαλλοντική υγιεινή τους με την τεχνολογία  ‘’ τριπλού φραγμού’’ παρακολουθώντας με τον  σταθμό μέτρησης την ποιότητας του αέρα,  μετρώντας τα  PM2,5 και PM10, άλλα και  CO2, TVOC , (CHCO) και όλα τα προαναφερόμενα στο ‘’ευφυές ηλεκτρονικό εργαλείο’’  με τις απαιτούμενες Βεβαιώσεις για το  «Έντυπο αυτό-αξιολόγησης επιχείρησης αναφορικά με τη λήψη μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού  SARS-COV-2»,

Bioapolimantiki: Ο Φιλίππου  Σάββας όπου με τα προαναφερόμενα καλύπτει όλες Υγειονομικές & Περιβαλλοντικές Εφαρμογές .Πάντα τονίζει και αναλύει στους μελλοντικούς του πελάτες πριν από κάθε εφαρμογή Μυοκτονίας – Απεντόμωσης σε εσωτερικούς χώρους, ότι πρέπει στο τέλος να γίνει μια πλήρης αποκατάσταση τους μέσα από το πρόγραμμα του Bio-Exterminating Services για την υγειονομική τους εξασφάλιση. Ένα πρόγραμμα που εφαρμοστεί συμπληρωματικά ακόμα και αν οι εφαρμογές Μυοκτονίας – Απεντόμωσης  έχουν γίνει από άλλη εταιρεία-επιχείρηση.

Όλα αυτά διότι μετά τα ακάρεα οι  κατσαρίδες είναι η δεύτερη αιτία αλλεργιών και αναπνευστικών προβλημάτων,  όπως το άσθμα και η δύσπνοια, καθώς και δερματίτιδες, κνησμός,  ακόμα και μετά από την αποσύνθεση τους (μικροτεμαχίδια). κ.ά. Η δε δραστηριότητα των τρωκτικών σε εσωτερικούς χώρους , αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο φορέα παθογόνων οργανισμών και μεταδοτικών ασθενειών   (Λεπτοσπείρωση – ΚΕΕΛΠΝΟ),  άλλα και αναπνευστικών προβλημάτων, όπως άσθμα και δύσπνοια, από τα μικροτρίχιδια τους ακόμα και μετά την εξουδετέρωση τους.

Carehome: Η CareHome ερευνώντας την φιλοσοφία του τρόπου ζωής,  θέτει ως υψηλή προτεραιότητα την καθιέρωση προγραμμάτων, με αποτελεσματικότητα στις ποιοτικές διαχειριστικές εφαρμογές για την Δημιουργία χώρων ζωής , καθορίζοντας έναν βίο εναρμονισμένο με αξίες  στην επιλογή του «Ζεις για να έχεις ευδαίμονα βίο».

Καινοτομώντας  στο σύνολο των εσωτερικών σας χώρων με το πρόγραμμα Αnti-infection prevention  μπορεί να παρέχει την eXtra  προστασία του BIOPROTECT RTU και την μακροχρόνια αντιμικροβιακή δράση του από 60 έως 90 ήμερες . Με έγκριση του (ΕΟΦ) συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2,  μπορείτε να προσφέρεται  εξασφαλισμένη ποιοτικά υγιεινή, όχι μόνο στα καινούργια σας στρώματα , σαλόνια και χαλιά άλλα και στα αυτά που θα στρώσετε για τον χειμώνα, ώστε να έχετε μια διαμονή πιο χαλαρωτική και ευχάριστη με περισσότερη ευεξία.

Greenest : Η Φιλοσοφία των Προγραμμάτων της  Greenest, ως μια εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, έχουν  συνδέσει ταυτόχρονα  την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, φιλικών προς το περιβάλλον, με την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού.

Με  αναβαθμισμένες τις καινοτόμες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , συμβάλει ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθαριότητα,  την περιβαλλοντική εξυγίανση και αποκατάσταση των εσωτερικών χωρών.

Στην KlinTec υποστηρίζουμε  επιπλέον συνεργασίες που αναπτύσσονται, είτε δια μέσου του (shop-in-shop) η δια μέσου τοπικών πρατηρίων (walkers -shop) και σε επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται με: Facility Cleaning Services,  Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών ,Υπηρεσίες Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Housekeeping, Επιτόπιων Καθαρισμών -Απολυμάνσεων, Απεντομώσεων-Μυοκτονιών, έτσι ώστε εκμεταλλευόμενοι τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Ως Πιστοποιημένοι  εφαρμοστές  (για SARS-CoV-2) τηρούμε την όποια διάταξη και εν γένει την κείμενη νομοθεσία για την ορθή εφαρμογή , με την σημαντικότητα της συμμόρφωσης απέναντι σε ισχύοντες νόμους και οδηγίες για τη δημόσια υγεία συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών που δημοσιεύονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ ), άλλα και τον ( ΠΟΥ ), το ( ECDC ), τα Κέντρα ( CDC).

Για πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Υ.Γ :  Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή : https://www.greenandcleanhotels.gr/η-υγειονομικά-υψηλή-ποιότητα-αναβάθμ/