Παραδοσιακός ξενώνας Olea Mani

« .. Περαστικός βλέπεις την Μάνη σε 3 μέρες, ως περιπατητής σε 3 μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις 3 ζωές. Μια για τη θάλασσα, μια για τα βουνά της και μια για τους ανθρώπους της ..»

13876438_1254746227891125_2087051166056690385_nΤο Olea Stone House βρίσκεται στον οχυρό οικισμό Φουρνιάτα στον Πύργο Διρού, 7 χιλιόμετρα περίπου από την Αρεόπολη και μια ανάσα από τα σπήλαια Διρού.

Διαθέτει δύο δωμάτια και δύο πλήρως εξοπλισμένα στούντιο για 2 έως 4 άτομα και είναι συνολικής δυναμικότητας 10 ατόμων. Είναι πλήρως εναρμονισμένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, άνετα και με λιτή ρομαντική διακόσμηση, ιδανικά κυρίως για ζευγάρια.

Η λιτή πολυτέλεια χαρακτηρίζει την κάθε λεπτομέρεια προσκαλώντας τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία της Μάνης και να ζήσει μια αυθεντική εμπειρία.

Το παλιό και το σύγχρονο είναι αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, με σκοπό να κάνουν άνετη τη διαμονή σας, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Εγκαταστάσεις & Παροχές

Το κατάλυμα διαθέτει δύο δωμάτια φιλικά προς τον άνθρωπο , με πιστοποιημένα συστήματα καθαρισμού αέρα ιδανικά για όσους χρειάζονται ένα απόλυτα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον κατά την διάρκεια των διακοπών τους. 

Green and Clean Rooms 

 Think decontamination …. το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

To Olea Stone House είναι εξοπλισμένο  με ένα πλήρες, επαγγελματικό σύστημα φροντίδας συγκράτηση εσωτερικών χωρών, σχεδιασμένο για πολλαπλές εφαρμογές, καλύπτει τις επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων σε Maximum απόδοση, αλλά με Minimum κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) , με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, σκόνης, αλλά και τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Η διατήρηση των δωματίων στα υψηλά Standards, απαιτεί την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος καθαρισμού και εξυγίανσης του αέρα Πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών και τον χαρακτηρισμό της, ως Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια , 94-100% μύκητες.

Η Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις , σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ  Απολυμαντικό  Sera , σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ OLEA

Φουρνιάτα, Πύργος Διρού, 230 62 Μάνη, Πελοπόννησος
Tel: +30 27330 53555
Mob: +30 69478 61256

E-mail: info@oleamani.gr

http://www.oleamani.gr/el/

Πηγή: https://www.greenandcleanhotels.gr/?p=127