Το επόμενο επίπεδο Προληπτικής Υγιεινής είναι κοντά σας τώρα !!

Το επόμενο επίπεδο Προληπτικής Υγιεινής είναι κοντά σας τώρα !!

Η πρόληψη δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα.

Αφήνουμε στο παρελθόν το  ‘’ενοχλητικό εσωτερικό περιβάλλον’’  και γυρίζουμε σελίδα υιοθετώντας τις πιο υγιεινές συνήθειες ,με σεβασμό στην υγειονομική ασφάλεια των πολιτών και την ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος.

Αν αναρωτιέστε πώς η Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στην Προληπτική Υγιεινή του Σήμερα σας κάνει να νιώθετε ‘‘ Υγειονομική Εξασφάλιση’ ’ όλη μέρα ,γνωρίζοντας επιπλέον και ότι το υποτίθεται καθαρό δεν εξαλείφει το ‘’ανθρώπινο λάθος’’ έναντι μολυσματικών παραγόντων, ανακαλύψτε το μυστικό.

Το μυστικό για το επόμενο επίπεδο κρύβεται στον ‘’μηχανικό τρόπο’’ αντιμετώπισης του εσωτερικού αέρα και των επιφανειών , με την αναγνώριση της Προληπτικής Υγιεινής στην καθημερινότητα μας ως  ‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων.

Όσο επιβαρυμένο κι αν είναι το πρόγραμμα σας , η Προληπτική Υγιεινή είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την απόλυτη έννοια της υγιεινής στην καθημερινότητα σας , όπου μετατρέπει τους χώρους εργασίας-φιλοξενίας ,σε χώρους με εσωτερική αρμονία και ηρεμία, για χαλάρωση και άνεση με πλήρη φυσική, ψυχική και κοινωνική ευεξία.

Η υγειονομική ασφάλεια των πολιτών αποτελεί μια από τις βασικότερες πτυχές της δημόσιας υγείας τους, οπότε θα πρέπει –µε διαφανή τρόπο -να είναι απόλυτα ενήμεροι για τους κίνδυνους που ίσως μπορεί να προκύψουν εντός των εσωτερικών χώρων. Η πλήρης αποκατάσταση τους, μετά από κάθε εφαρμογή μεθόδων καθαρισμού στρωμάτων , ή/και καθαρισμού – απολύμανσης επιφανειών και όγκου m³, άλλα και κάθε εφαρμογή απεντόμωσης -μυοκτονίας, πριν από την εκ νέου χρήση των χώρων , προκειμένου να περιοριστούν τυχόν δυσμενείς επιδράσεις στη Δημόσια Υγεία.

‘’Ένα ανεπαρκές επίπεδο της υγειονομικής ασφάλειας  μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε καταστάσεις που εμπίπτουν στην έννοια των νόμων ,εγκυκλίων, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις, για την προστασία της δημόσιας υγείας, που σκοπό έχουν τον περιορισμό των κινδύνων για την υγεία των ανθρώπων, των ζώων καθώς και του περιβάλλοντος.’’

Όταν «Αυτό που φαίνεται καθαρό δεν είναι απαραίτητα και υγιεινά καθαρό» οι  λοιμώξεις  στους εσωτερικούς χώρους  αποτελούν ένα μείζον πρόβλημα για την δημόσια υγεία  που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και εκφράζεται με σημαντική αύξηση των δεικτών νοσηρότητας και θνησιμότητας, καθώς επίσης της διάρκειας και του κόστους νοσηλείας.

Με ένα ‘’τεστ προσδιορισμού’’ μαθαίνετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.!!!

Ενδονοσοκομειακή λοίμωξη: Αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, άλλα παρουσιάζεται και  μετά την έξοδο του ασθενή από το νοσοκομείο ,όπου μπορεί η μόλυνση να συνέβη κατά την παραμονή του σε αυτό.

Εμφανίζονται –αποδεδειγμένα-σε όλα τα περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, των χειρουργικών κέντρων, των κλινικών και των εγκαταστάσεων μακροχρόνιας περίθαλψης, όπως γηροκομεία άλλα και εγκαταστάσεις Μ.Φ.Η. και αποκατάστασης.

Μετανοσοκομειακή λοίμωξη: (μη υγειονομικές μονάδες ) Παρουσιάζεται μεν μετά την έξοδο του ασθενή από το νοσοκομείο, αλλά η μόλυνση συμβαίνει –αποδεδειγμένα- εντός του χώρου φροντίδας ή/και  αποκατάστασης.

 Το ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους φιλοξενούμενους, σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση.

Λοιμώξεις σε χώρους φιλοξενίας : Λόγοι που θα πρέπει  να δοθούν άμεσες λύσεις για περιορισμό τυχόν δυσμενών επιδράσεων στη Δημόσια Υγεία, από τους  αρμόδιους φορείς αλλά και τους υπεύθυνους της Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης . Είναι επομένως ανάγκη το κοινό να ευαισθητοποιηθεί, σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι μπορεί να «κουβαλάει» το κάθε βακτήριο ακόμα και έπειτα από εβδομάδες.

Η Προληπτική Υγιεινή δεν πρέπει να παρεμποδίζεται από την συνεχιζόμενη έλλειψη βούλησης σε όλα τα επίπεδα. Θέτει κανόνες , ώστε να μειώσουμε τις πιθανότητες λοίμωξης , όπως τις νοσοκομειακές λοιμώξεις, την ‘’τρι-δημία ’’ των αναπνευστικών ιών, ( Γρίπη, RSV, COVID) άλλα και από την μακροχρόνια έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση εσωτερικού χώρου , όπου μπορούν να προκαλέσουν τεράστιο φάσμα ασθενειών, από ήπιους ερεθισμούς μέχρι πολύ σοβαρές ασθένειες, κλπ.

Συμπεραίνοντας :

Η Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στην Προληπτική Υγιεινή του Σήμερα της KlinTec είναι κοντά σας τώρα με Πρωτοποριακές λύσεις για όλους τους εσωτερικούς χώρους.

  • Η Προχώρηση σας στο επόμενο επίπεδο της Προληπτικής Υγιεινής του Σήμερα αναβαθμίζει την αποτελεσματικότητα της υγειονομικής ασφάλειας σας αλλά και την φιλικότητα της προς το περιβάλλον.!
  • Οι ολοκληρωμένες λύσεις ακριβείας της Προληπτικής Υγιεινής του Σήμερα, είναι σχεδιασμένες να συμβάλουν στην βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα του κάθε εσωτερικού χώρου , συμβάλλοντας στην μείωση ή/και εξάλειψη των λοιμώξεων αλλά και των ρύπων, αυξάνοντας την αποδοτικότητα τους.
  • Η ακριβής αποτελεσματικότητα των χώρων δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς γνώση των αναγκών τους , αλλά και την κατανόηση των πολλών παραγόντων που επηρεάζουν την ολοκληρωμένη εφαρμογή των μεθόδων.
  • Βασίζεται στη εμβριθή γνώση και την τεράστια εμπειρία που αποκτήθηκε επί δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης, παράλληλα με την προσωπική εργασία για τα μέγιστα οφέλη και τη βέλτιστη απόδοση στην πράξη.
  • Ένας πλήρης  Επαγγελματικός Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Απορρύπανσης, Απολύμανσης, Εξυγίανσης & Αποκατάστασης , για την  ενδεικτική σας ενημέρωση.

Συμπληρωματική Ενημέρωση:

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο e-mail: vgenis@otenet.gr , ή στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή : https://www.greenandcleanhotels.gr/το-επόμενο-επίπεδο-προληπτικής/