Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές καθαριότητας εναρμονισμένες στην εξωστρέφεια του σήμερα.

Εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές καθαριότητας εναρμονισμένες στην εξωστρέφεια του σήμερα.

Στην Єvgenikos Group γνωρίζουμε ότι η προστασία της υγείας μας ξεκινά από τον εσωτερικό χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε. Ανταποκρινόμενοι στην εξωστρέφεια του σήμερα, συνεχίζουμε την παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων, για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Επιβλαβών Οργανισμών  σε Κατοικημένους Χώρους, ανανεωμένα και προσαρμοσμένα με εκτενέστερες αναφορές επαγγελματικής βαρύτητας , στην προστασία της Υγείας -Περιουσίας –Περιβάλλοντος.

Η  αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών εχθρών), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες, με απαιτήσεις ‘’φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον’’

Μέσα από το εσωτερικό πρόγραμμα, για την υγιεινή διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, εφαρμόζουμε συμπληρωματικά και την ασφαλή μέθοδο προστασίας ταπήτων BiOzone-Carpet Care, βασιζόμενη σε Πρωτοποριακά Επαγγελματικά Συστήματα που προσφέρουν φυσικές λύσεις προς τον άνθρωπο, την περιουσία (αντικείμενα) αλλά και το περιβάλλον.

Η ασφαλής μέθοδος επαγγελματικής απορρύπανσης( τίναγμα) των ταπήτων (ακόμα και των πιο ευαίσθητων), προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα χαλιά, αφαιρώντας τα αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites), τρίχες, ζώων, βακτηρίδια, μύκητες, περιττό χνούδι αλλά και αποθεμένα αυγά από έντομα που παρασιτούν στα χαλιά, όπως έντομα υφασμάτων – χαλιών ,  (Κολεόπτερα (Coleoptero) της οικογένειας  Dermestidae ),  ή/και (οι σκώροι υφασμάτων  σε Κολεόπτερο) . Επιπλέον οφέλη προσφέρει και στην υγεία των καταναλωτών με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης”, από  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, αλλά και την παροχή υγιεινής και ασφαλείας στους εργαζόμενους.

Στην συνεχεία το σύστημα Hygene Air 200 ενεργεί συμπληρωματικά με τα νέα πρότυπα , ως μια ‘‘Φυσική εναλλακτική λύση’’ για την κάλυψη των αναγκών, μιας ολοκληρωμένης εναλλακτικής διαχείρισης υφασμάτινων ινών σε ‘’εσωτερικό περιβάλλον θαλάμου’’, δημιουργώντας ένα ‘’αφιλόξενο περιβάλλον’’ δρώντας ανασταλτικά στην ανάπτυξη, ως μια ‘‘αντιπαρασιτική ασφάλεια’’ σε πολλά ειδή παράσιτων (ζωικούς εχθρούς), συγχρόνως με την ‘‘μικροβιολογική ασφάλεια’’ των ταπήτων, χωρίς την χρήση χημικών.

Η Єvgenikos Group με το καινοτόμο πρόγραμμα Healthy Living , ως μια Ολοκληρωμένη Περιβαλλοντολογική & Υγειονομική  Διαχείριση , αναδεικνύει την επικέντρωση της στην  πρόληψη, για την «μικροβιολογική ασφάλεια»  των εσωτερικών χώρων. Είναι δε εναρμονισμένο πλήρως με την ανάπτυξη των εξειδικευμένων προγραμμάτων και μεθόδων υψηλής ποιότητας (Bio- decontamination Unit) με αντιρρυπαντική τεχνολογία .

Το καινοτόμο πρόγραμμα Healthy Living μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά, με τα πρόγραμμα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας  με τις Bio-εφαρμογες και μεθόδους που είδη εφαρμόζουμε, ώστε να αποτελούν μια «Ασπίδα προστασίας» για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, αναδεικνύοντας συγχρόνως  την διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

H μέθοδος BiOzone-Home Care  βασισμένη στα ιδία λειτουργικά πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών, αλλά με διαφορετικό εξοπλισμό  για εφαρμογές εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο  (όγκο), μπορούν να ανταποκριθούν πλήρως στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε εσωτερικούς  χώρους. Μέσα από το εσωτερικό πρόγραμμα φροντίδας, με καινοτόμους μεθόδους  ολοκληρωμένων περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών,  για την υλοποίηση παροχής σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας,  αλλά και τις προετοιμασίες για την αντιμετώπιση  των ‘’απρόσκλητων φίλων μας’’.

Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας τα Πρωτόκολλα επαγγελματικών εφαρμογών  του για ένα Υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον (Healthy Interior Environment)

Με το πλήρες,επαγγελματικό σύστημα φροντίδας και συντήρησης των εσωτερικών χωρών, καλύπτουμε τις επαγγελματικές Bio-εφαρμογές απορρύπανσης όλων των χώρων, για αφαίρεση ρύπων, σκόνης με τα ‘‘ερεθιστικά αλλεργιογόνα’’, ακόμη και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία, χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι αιωρούμενοι μικροοργανισμοί και τα παράγωγά τους π.χ  (βακτηρίδια, μύκητες, ιοί, σπόρια, αιωρούμενη σκόνη , περιττώματα ακάριων, μικροσκοπικά ‘’τεμαχίδια’’ εντόμων, τριχίδια ποντικών, αντιγόνα ζώων και πτηνών) όπου υπάρχουν ως ένα βαθμό σε κάθε χώρο, εξουδετερώνονται με την χρησιμοποίηση συστημάτων   ‘‘περιβαλλοντολογικής  εξυγίανσης ανά όγκο m³» , του αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η Bio -απολύμανση ανά όγκο Bio–Disinfection σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί να ολοκληρωθεί  με την  αξιόπιστη χρήση του όζοντος (O 3) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ , ( διεργασία  υψηλής απόδοσης για επαναφορά όζοντος σε οξυγόνο ), χωρίς τη χρήση χημικών, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον άνθρωπο, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

H μέθοδος BiOzone-Home Care  μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά για μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, με βάση τα νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού εσωτερικού χώρο”, σε Σπίτια, Παιδικούς Σταθμούς, Ιατρεία, (Hospitality), Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης ,Ξενοδοχεία, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Καμπίνες Πλοίων, Χώρους Συνεδριάσεων, Γυμναστήρια, Επαγγελματικούς Χώρους, Φαρμακεία, κ.λ.π.

‘‘Όταν φροντίδα και υγειονομική περίθαλψη των ασθενών μεταφέρεται στο σπίτι , τα ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά και υγειονομικά  μέτρα , είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου, εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας του απαιτούμενου επιπέδου για μια ασφαλή εφαρμογή υλοποίησης, το είδος του χώρου, αλλά και την εναρμόνιση των δαπανών στο μέγιστο βαθμό στο κόστος της προτεινόμενης μεθόδου.’’

Η Єvgenikos Group ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των ασθενών μεταφέρεται στο σπίτι ,  π.χ. (κατ’ οίκον φροντίδα ,ή/και κατ’ οίκον νοσηλεία), έχει προσαρμόσει  την μέθοδο BiOzone- Home Care  για την δημιουργεί των “Καθαρών Δωματίων με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Επενδύουμε στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής στους χώρους φιλοξενίας,  μαζί δε με την ανάγκη μέριμνας, μας αναδεικνύουν  την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους ευαίσθητους  χώρους των δωματίων, για μία αναβαθμισμένη ποιοτική διαβίωση και στον Τουρισμό Υγείας.

Η Єvgenikos Group  έχει συνάψει συνεργασία, με την Ελληνική τουριστική εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Aegean Rent, για την διατήρηση του στόλου της στα υψηλότερα στάνταρ, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα υγιεινής, με την μέθοδο BiOzone-Auto Care. 

 Η αναρτητέα εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας ως εξαιρετικά επείγουσα, μας αναδεικνύει την αύξηση των πληθυσμών σε πολλά ειδή παράσιτων (ζωικούς εχθρούς), αλλά και την αύξηση δερματικών λοιμώξεων υψηλής μεταδοτικότητας, ιών, βακτηρίων κλπ, δημιουργώντας  αυξανόμενες ανάγκες με απαιτήσεις , ώστε να εξασφαλιστεί η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής , για ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Η προσπάθεια μας , αναδεικνύει την Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής & Υγειονομικής Διαχείρισης στους  P.C.S. Εφαρμοστες στην Περιοχή σας,  ως συμβολή μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βιο-Περιβάλλοντος, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας μια απόλυτα υγιή διαβίωση. Έχουμε προσαρμόσει το καινοτόμο πρόγραμμα Healthy Living , για την εφαρμογή των μεθόδων προεργασίας, που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για αντιμετώπιση προβλημάτων, με  Άκαρι της ψώραςΑκάρεα (Dust mites) Σαπροφάγα  Αρπακτικά ακάρεαΨείρεςΨείρες του σώματος,  τα-Ptinidae- έντομα αίνιγμαΜούχλα σε στρώμαΜούχλα σε Χαλιά, αλλά και για την προεργασία πριν των εφαρμογών στους εσωτερικούς χώρους, με Έντομα υφασμάτων – χαλιώνΑκάρεα των περιστεριώνΚοριούς (Bed Bugs)ΨύλλουςΤσιμπούρια (κρότωνες), αλλά και μετά από οποιαδήποτε εφαρμογή απεντόμωσης ή/και επέμβαση μυοκτονίας, (βλέπε  ΚΕΕΛΠΝΟ: Λεπτοσπείρωση μια ιδιαίτερα επικίνδυνη μικροβιακή λοίμωξη , κλπ)

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της  Єvgenikos Group, είναι ένας Υπερσύγχρονος Πολυχώρος Πολλαπλών Εφαρμογών Καθαρισμού, αποτελεί δε το Πρότυπο για τις Καθετοποιημένες Μονάδες Καθαρισμού Χαλιών Πανελλαδικά με Αριθμ. Αδειας ΥΠ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ: 1263/15-4-2004, το δε 2010 αναβαθμίσαμε το εσωτερικό της Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης, με την Υπερσύγχρονη Μονάδα Βιολογικού καθαρισμού Αποβλήτων DEVICE. Αριθμ. Αδειας Διάθεσης Υγρών Αποβλήτων: 910/07/3-4-2007

Για περισσότερες  πληροφορίες, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλ: 2106021011,ή στο e-mail: info@evgenikos.gr

Πηγή:  https://www.greenandcleanhotels.gr/εναλλακτικές-δια…ριστικές-εφαρμογ/ ‎