Γνωρίστε μας

  ‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του επισκέπτη, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντικής διαχείρισης, είναι απαραίτητα στοιχεία περιβαλλοντικού πολιτισμού για κάθε είδους ξενοδοχειακής μονάδας, από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μέχρι τις οικογενειακές επιχειρήσεις.’’

 Η σημασία της Αναγκαιότητας του Green And Clean Hotels.         

Είναι γεγονός ότι ως ομάδα στο Green And Clean Hotels  ,  για το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και τη Νέα βιομηχανική  επανάσταση στο χώρο των Bio-εφαρμογών καθαρισμού, με απορρύπανση, αναζωογόνηση, εξυγίανση και απολύμανση, παρέχουμε την πληρέστερη ενημέρωση. Μέσα από την διαφορετικότητα θα συνεχίσουμε ως ενημερωτική υπηρεσία υποστήριξης του πράσινου & καθαρού περιβάλλοντος, να βοηθάμε σημαντικά στην αναβάθμιση του τρόπου διαχείρισης προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του τουρισμού.  

Είμαστε πάντα λίγο ποιο μπροστά γιατί…

    … έχουμε την εμπειρία προσαρμόζοντας τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές της λειτουργικότητας, με την Βεβαιωμένη επαγγελματική κατάρτιση. Η υλοποίηση των πολυάριθμων συνεργασιών, μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης, με τα πιο υψηλά Standard ποιότητας και αξιοπιστίας και τα  πλεονεκτήματα μιας πλήρους και ολοκληρωμένης υποστήριξης, για τις ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-εφαρμογές των ειδικευμένων μεθόδων, στις ιδιαίτερες ανάγκες για κάθε χώρο ξεχωριστά.   

  Μπορούμε γιατί…          

…αξιοποιούμε ως μοχλό ανάπτυξης την χρήση των σωστών ‘‘εργαλείων’’ στην εφαρμοσμένη στρατηγική, συμπορευόμαστε των τεχνολογικών εξελίξεων και στηριζόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας, έχοντας βάλει τα θεμέλια σε μια καινοτόμο υποδομή για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων στην διαχείριση προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του Τουρισμού.

Έτσι και ο κλάδο του Τουρισμού θα μπορεί να παρέχει Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες του, πετυχαίνοντας ένα διαρκές επιδιωκόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.  Διατηρώντας δε την ουσιαστική επαφή με το χώρο των νέων τεχνολογιών διαχείρισης της γνώσης στην καινοτομία , του δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον αυτές τις δυνατότητές ανάπτυξης, με ’θετικό πρόσημο ’’ στην υπέρβαση των απαιτήσεων, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στον σημερινό ανταγωνισμό.    

  Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί…

  …διαθέτουμε τις τεκμηριωμένες προτάσεις και δίνουμε τις λύσεις. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τμήματα των εξειδικευμένων συνεργατών (Cleaning Advisors) έχουν τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, με έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, ώστε να Εγγυάται την αρίστη επαγγελματική συνεργασία και στον κλάδο του Τουρισμού.  

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Μελετώντας το περιεχόμενο θα διαπιστώσετε την σημασία της Αναγκαιότητας του Green And Clean Hotels  στην αναβάθμιση του τρόπου διαχείρισης προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού  Ενδιαφέροντος,  στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του Τουρισμού.  

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε καλοτάξιδη περιήγηση.

‘Η Ανάγκη για την Διατήρηση ενός Καθαρότερου και Υγιέστερου Περιβάλλοντος στους χώρους φιλοξενίας, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια Υποχρέωση, που πρέπει να παρέχεται στους φιλοξενούμενους.’’

Ατενίζοντας την Υγειονομική Εξασφάλιση

Επιμελητήριο Ηρακλείου ISBN – Διαδικασίες καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης

Secureness Plus: Καλύπτουμε και ‘’τυχόν παραλείψεις’’ στην πράξη. !!

Διορθωτικές ενέργειες για άμεση εφαρμογή αποκατάστασης πριν από την εκ νέου χρήση των χώρων.

Υγειονομικά Πρωτόκολλα : Αντιμετωπίζουμε τον κάθε χώρο ξεχωριστά πάντα σαν κάτι ‘‘άγνωστο’’.

Green and Clean

BioSanitizers

Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων από την TÜV AUSTRIA Hellas

Συμμετοχή στην Σχολή Απολυμαντών -Κλιβανιστών26/01/2018γγελματικά Νέα

Καινοτομίες για την παροχή βέλτιστης υγειονομικής ασφάλειας στο επιβατικό κοινό.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Αποκατάστασης Χώρων.

Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

2020 HOTELS Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απολύμανσης Απορρύπανσης Εξυγίανσης και Αποκατάστασης

Purerefreshing: Καινοτόμες προδιαγραφές ανάπτυξης εφαρμογών με διεργασίες οξείδωσης.

Σχετικά Άρθρα

Πληροφορίες με email στο info@greenandcleanhotels.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Προάγοντας την καθαριότητα… …βελτιώνουμε τον τρόπο ζωής!