Αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας μας ‘’μειώνεται’’ η ανεργία.


Το κόστος αμοιβής ενός Συμβούλου Υγιεινής (Υγιεινολόγου), είναι πολύ μικρότερο από το κόστος αντιμετώπισης, των προβλημάτων στην καθημερινότητας μας.

Όλοι χρειαζόμαστε έναν συνεργαζόμενο  Σύμβουλο Υγιεινής (Υγιεινολόγο), ενδεικτικές επιλογές σε:

Κατοικίες- Σπίτια ,  Ξενοδοχεία– χώροι φιλοξενίας, Ιατρικός Τουρισμός, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Χώρους Συνεδριάσεων, Κέντρα Aποθεραπείας & Aποκατάστασης  (Hospitality), Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς , Fitness & Αθλητικές εγκαταστάσεις , Σχολεία , Μέσα μεταφοράς , Γυμναστήρια,  Εστιατόρια & Υπηρεσίες Τροφίμων, Επαγγελματικούς χώρους, Πλοία-καμπίνες, Ιατρεία φροντίδας υγείας, φαρμακεία, Ιατρεία Φροντίδας Μικρών Ζώων, Κτηνιατρικά ιατρεία- κλινικές, Αεροδρόμια, Εστιατόρια, Κέντρα Υγείας, Νοσοκομεία, Κλινικές, Κατασκηνώσεις Healthful Pets,  Περιφέρειες, Δήμους, Στρατιωτικές Μονάδες, άλλα και χώροι για Πρόληψη λεγεωνέλλας, Purful Air Quality, Εργοστάσια, Επεξεργασία δικτύων νερού σε κτηριακές εγκαταστάσεις, Βιομηχανίες, Wastewater treatment services,  κλπ.

Έτσι θα δημιουργηθούν Νέες θέσεις εργασίας, για τους  Νέους Επιστήμονες που παραμένουν στην Ελλάδα και άρχισαν να βλέπουν  με ‘’θετικό πρόσημο ’’ στην αναζήτηση  εργασίας –βάση πτυχίου– ως λύση για την άσκηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,  σε τομείς υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, ως Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κλπ

Με εταιρικές μορφές π.χ. Κοιν ΣΕπ και προγράμματα- δράσεις,( Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας Νεοϊδρυόμενων Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων ),ή/ και οποιαδήποτε μορφή Επιχειρηματικότητας, σε συνδυασμό με μορφές συνεργασιών σε υπάρχουσες επιχειρήσεις –εταιρείες, μπορούν να δημιουργηθούν πάνω από  τις ‘’458 θέσεις εργασίας’’ σε όλη την Ελλάδα.

Για να επιτευχτούν όμως αυτά τα εγχειρήματα χρειάζεται ,θέληση για το επιχειρείν με συνεχή ανέλιξη, Ομαδικό Πνεύμα συνεργασίας και φιλοδοξίες,  Αγάπη με όραμα και αφοσίωση στο Κοινωνικό Λειτούργημα που θα προσφέρετε προς τους συνανθρώπους σας . Μια πρόταση -πρόκληση σκοπό έχει να σας παροτρύνει – ενθαρρύνει, έτσι ώστε αποδείξετε, αφού  θα είναι στο χέρι σας, ότι  ‘’ο κλάδος δεν θα σβήσει από το χάρτη’’,  δεν θα  ακούγεται η απαισιοδοξία με το ‘’κρίμα στους άνεργους συναδέλφους’’, αντιθέτως  αυτό να γίνει  ‘’αγωνιστικό κάλεσμα’’ σε όλη την Ελλάδα με τα περισσότερα ‘’Ζήτω’’ από άλλους κλάδους  και το Υπουργείου Υγείας να σας ‘’ψάχνει και όχι να το παρακαλάτε’’ .

 Εξασφαλίστε σήμερα το καθαρό περιβάλλον του αύριο.

Για να δημιουργηθεί ένα ραγδαία αυξανόμενο ενδιαφέρον με απαιτήσεις από τους καταναλωτές, σε τομείς υγειονομικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα  Διαβίωσης,  μέσα από μια σωστά εφαρμοσμένη ‘’Ισορροπημένη τακτή’’ για εσωτερική αρμονία και ηρεμία , χρειάζεται ενημέρωση !!

Συμπεραίνοντας έχει διαπιστωθεί ότι, με την ενημέρωση μέσω των  άρθρων, ημερίδων, σεμιναρίων, έχουν βοηθηθεί και οι εταιρείες-επιχειρήσεις που είχαν ίσως ‘’παραπλανηθεί ‘’ από κάποιους ‘’ειδικούς επιστήμονες’’, ή/και από κάποιες  ‘’ασάφειες- παραθυράκια’’ που χρειάζονταν  περισσότερες διευκρινήσεις κλπ.

Μια ευκαιρία, από τα τμήματα του Υπουργείου Υγείας, την Εθνική Σχολή Δημόσια Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.), την Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α.), τις Υγειονομικές διευθύνσεις των περιφερειών, αλλά και τα Σωματεία Επιστημών Υγείας, τον  Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος (ΣΕΑΜΕ),  ώστε να διοργανώσουν περισσότερες ημερίδες αλλά και σεμινάρια, ως Ξεδίπλωμα Ταλέντων, Κόντρα στην Ανεργία.

Κοινοποίησε το: Ενεργή συμβολή μπορεί να έχουν όλοι , αρχίζει δε να γίνεται μεγαλύτερη όταν μεταφέρεται από τη συμμετοχή της οικογένειας , της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, τις κυβερνητικές η μη-κυβερνητικές οργανώσεις και οργανισμούς, συλλόγους, σωματεία, ιδρύματα και φορείς, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή τυχόν διευκρίνιση, παραμένουμε στην απόλυτη διάθεσή σας στο τηλέφωνο  2104829839, 6932245887 e-mail: vgenis@otenet.gr

Υ.Γ : Θα είμαι στην διάθεση, για όποιον φορέα θα μπορούσα να  φανώ χρήσιμος

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή: https://www.greenandcleanhotels.gr/?p=1375

Σχετικά Άρθρα

 1. Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.
 2. Οι Βιο-επιδράσεις της ‘‘ανεξέλεγκτης προαγωγής ’’ βιοκτόνων στους εσωτερικούς
 3. Καινοτομούμε Μειώνοντας Εφαρμογές Βιοκτόνων και Αποκαθιστώντας τους Εσωτερικούς Χώρους με την Πλήρη Απομάκρυνση τους.
 4. Το αντίδοτο στους ‘’κρυφούς κινδύνους’’ των χώρων φιλοξενίας !!
 5. Είναι επικίνδυνες οι “ μισές αλήθειες” της δήθεν ποιοτικής καθαριότητας;
 6. Καθαριότητα και Υγιεινή: Από τη Θεωρία στην Πράξη!!
 7. Η συνεισφορά των ‘’ακίνδυνων καθαριστών’’ στην αποδόμηση της οργανικής ύλης.
 8. Βασικές αρχές διασφάλισης συνθηκών υγιεινής για μια ποιοτική διαβίωση.
 9. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 10. Εξασφαλίζω ένα υγιεινό περιβάλλον σήμερα !!
 11. Προβληματισμοί στην Ομαλή Αντιμετώπιση της Έξαρσης σε ‘’Παρασιτικούς Εισβολείς’’ και Ψώρα.!!
 12. Τηρούνται οι Κανόνες Υγιεινής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; !!
 13. Ολοκληρωμένη Διαχείριση για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”
 14. Τα περί συνεχιζόμενης μικροβιακής και βακτηριακής δραστηριότητας.!!
 15. Οικονομικές λύσεις εξυγίανσης με “διασφαλισμένη υγιεινή” στον τρόπο ζωής!
 16. Ολοκληρωμένη Διαχείριση για “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”
 17. Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.
 18. Η ρύπανση αέρα εσωτερικών χώρων και οι πνεύμονες
 19. Μούχλα, υγρασία και πνεύμονες
 20. Ο βρόμικος αέρας στους εσωτερικούς χώρους και οι πνεύμονές σου