Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε πριν φύγουμε διακοπές;

Τι δεν πρέπει να ξεχνάμε πριν φύγουμε διακοπές;

Ετοιμάζεστε  για τις διακοπές σας , σε θάλασσα ή στο βουνό.  Τσεκάρετε την λίστα με υποχρεώσεις , πριν φύγετε , για να δείτε ότι είναι όλα ταχτοποιημένα  όπως πρέπει.

Το ψυγείο, η κουζίνα, τα μπάνια έχουν καθαριστεί, τα κρεβάτια στρωμένα – τακτοποιημένα με καθαρά κλινοσκεπάσματα, τα φυτά μέσα- έξω ταχτοποιημένα , νερά, ρεύματα, λογαριασμοί, ασφάλεια ταχτοποιημένα, τα άπλυτα έχουν πλυθεί και τα σκουπίδια  στον κάδο.  Όλα αυτά για να βρείτε το σπίτι όταν επιστρέψετε , χωρίς ανυπόφορες μυρωδιές- δυσοσμίες, κλπ.

Για να χαρείτε πραγματικά τις διακοπές, ας αναρωτηθείτε αν τα κάνατε όλα όπως πρέπει – η αν το ξεχάσατε ή/και αναβάλλατε για το Σεπτέμβριο – και στην συνεχεία να ακολουθήσετε μερικές απλές, αλλά εξειδικευμένες βασικές ενημερωτικές οδηγίες.

Πριν από οποιαδήποτε ταξίδι μας μήπως πρέπει να ελέγξετε:

Βελτιώστε τις υγειονομικές συνθήκες ποιότητας του σπιτιού, ή/και  του χώρου εργασίας, χάρη στη χρήση συστημάτων μικροβιολογικής ασφάλειας,  χωρίς την χρήση χημικών, φιλικά προς τις ανάγκες των ανθρώπων και το περιβάλλον. 

Η  αναγκαιότητα εφαρμογή εξειδικευμένων μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη, διασφαλισμένη την ποιότητα από Βεβαιωμένες  εφαρμογές,  μιας πλήρους Bio- απορρύπανσης  με αναζωογόνηση και  ‘‘περιβαλλοντολογική Bio Εξυγίανση κατά όγκο » .

Η μέθοδος BiOzone  μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με συλλογικότητα η/και σε συνδυασμό, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μικροβιολογικής ασφάλειας , μιας εναλλακτικής τεχνολογίας ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, σπόρια μυκήτων, επιβλαβή βακτήρια, σε κατοικημένους χώρους, για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

‘’Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών στους εσωτερικούς χώρους, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, αλλά και την ευκαιρία ανάληψης κοινών δράσεων.’’

Ακόμα και αν έχετε καθαρίσει τα υπνοδωμάτια σας – μόνοι σας ή/και με συνεργείο- μπορείτε,  να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά την μέθοδο της  BiOzone , με ‘’Καταλυτική Οζονοποίηση’’ εξαλείφοντας το βακτηριακό φορτίο με τους μικροβιολογικούς κίνδυνους, την μείωση της συγκέντρωσης επιβλαβών ουσιών στον αέρα,  την εξάλειψη ανεπιθύμητων οσμών, την αδρανοποίηση των βακτηρίων, ιών, μυκήτων μούχλας,  των ακάρεων της σκόνης, αλλά και την ανασταλτική ανάπτυξης παρασίτων.!!!

Καλές διακοπές με ιδιαίτερη προσοχή  στους χώρους διαμονής σας, αλλά και στις μετακινήσεις σας , λόγο των προκλήσεων που έχει γίνει με η ‘‘αυξημένη επιστροφή’’ των απρόσκλητων φιλών μας, αλλά και πολλών παρασίτων (ζωικών εχθρών).

‘‘Όταν η επιστροφή συνοδεύεται με κοριούς, ψώρα και βακτηριακές λοιμώξεις, φέρνει παρενέργειες – όχι μόνο στην τσέπη- αλλά και στα κρεβάτια σας !!!’’

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή :  https://www.greenandcleanhotels.gr/τι-δεν-πρέπει-να…ε-πριν-φύγουμε-δ/