IRS Group & Posidonia 2022

IRS Group & Posidonia 2022

Η εταιρεία IRS Group καλύπτει όλη την γκάμα Υπηρεσιών  όσον αφορά την Ψύξη και τον Κλιματισμό στους κλάδους Ναυτιλίας και Βιομηχανίας. Το αντικείμενο εργασιών της  είναι η συντήρηση, η επισκευή, η κατασκευή ψυκτικών και κλιματιστικών μονάδων.

  • Εκτός των άλλων παρέχει και εξειδικευμένες εφαρμογές στους τομείς Ψύξης | Κλιματισμού | Εξαερισμού, με διασφάλιση των χρονικών περιορισμών.
  • Οι τεχνικοί της IRS Group ως Πιστοποιημένοι εφαρμοστές στον καθαρμό- απολύμανση ,παρέχουν με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τα απολυμαντικά υλικά -με άδεια του ΕΟΦ -,εξειδικευμένες εφαρμογές σε ψυκτικούς θαλάμους .

Οι λεπτομέρειες για την  πρόληψη γίνονται με ειδικά σύστημα νέας γενιάς που εξειδικεύονται στην παρακολούθηση με γρήγορη και ακριβή επιβεβαίωση του επιπέδου της υγιεινής του περιβάλλοντα χώρου.

Για την επαρκή καθαρότητα του εσωτερικού αέρα  θωρακίζουν τις εφαρμογές , εντάσσοντας  στους  χώρους των Fan Rooms  συσκευές για την ‘’Περιβαλλοντική Εξυγίανση’’, μιας Κατοχυρωμένης Πατέντας –Ελληνικής επινόησης-και κατασκευής με Τεχνολογία  ‘’Τριπλού Φραγμού’’  . Ένα μοναδικό σύστημα Παγκόσμιας κλάσης όπου αναβαθμίζει την εξέλιξηπου σηματοδοτεί – το πριν και το μετά–  στην εξασφάλιση υψηλής καθαρότητας του εσωτερικού αέρα.

Αυτές οι συσκευές παρότι δεν αποτελούν μέθοδο απολύμανσης, χρησιμοποιούνται και επικουρικά (συμπληρωματικά) ως λύση ‘’φυσικής απομάκρυνσης’’ και παθογόνων μικροοργανισμών από τον αέρα σε κλειστούς χώρους. Μειώνουν τον αριθμό των βακτηρίων στον εσωτερικό αέρα  σε ασφαλές επίπεδο, σύμφωνα με τα νομοθετικά όρια ή πρότυπα ή απαιτήσεις προστασίας της δημόσιας υγείας, για να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της μόλυνσης.

Η θωράκιση των πλεονεκτημάτων της Προληπτικής Υγιεινής  ξεκινά με την  εφαρμογή της μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης όπου αναβαθμίζει την διάχυση υψηλής καθαρότητας των  εφαρμογών, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Sera Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC).

Η ολοκλήρωση γίνεται με το  BIOPROTECT ™ Antimicrobial Technology  που εντάσσεται στις τεχνολογίες μακροχρόνιας αποτελεσματικότητας και υψηλής διαχυτικότητας τόσο σε πορώδη όσο και μη πορώδη υλικά, όπου δρα ως πρωτοπόρος παθητική μέθοδος με ‘’μηχανικό τρόπο εξουδετέρωσης ’’ για μεγάλο χρονικό διάστημα 60 έως και 90 ημέρες , ανάλογα με την εφαρμογή, τη χρήση και το περιβάλλον. Με άδεια κυκλοφορίας από τον (ΕΟΦ) ως απολυμαντικό στο προϊόν BIOPROTECT RTU όπουσυμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2. 

Η συμπληρωματική θωράκιση  του  BIOPPROTECT™ συμβάλει και στην ολοκληρωμένη προσέγγιση της καινοτομίας για την ‘’Υγειονομική Εξασφάλιση’’, καλύπτοντας ‘’ζημιές ‘’ από ασυμβατότητα  σε υλικά  επιφανειών και αντικειμένων που εμποδίζουν την αποτελεσματικότητα σε  καθαρισμό-απολύμανση.

Προληπτική Υγιεινή Παντού.

Η Προληπτική Υγιεινή κατά των λοιμώξεων οικοδομεί συγχρόνως εμπιστοσύνη  για τα περιβαλλοντικά μέτρα  που σχετίζονται  με τον έλεγχο και εξετάζει παράγοντες στο πλαίσιο που συσχετίζονται με την διασπορά των λοιμώξεων σε ανώτερο επίπεδο αξιοπιστίας, ως προς την προάσπιση της υγειονομικής ασφάλειας, απέναντι στους εργαζόμενους, φιλοξενούμενους, επισκέπτες –ταξιδευτές.

Υ.Γ.: Εφαρμογές για την Προληπτική Υγιεινή κατά των λοιμώξεων  μπορούν να γίνουν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.  

I.R.S GROUP ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ 22 & ΑΙΜΟΥ 2 ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΗΛ/FAX : 2104617479  KIN : 6972016467

Web: www.irsgroup.gr Email: info@irsgroup.gr

Πηγή :  https://www.greenandcleanhotels.gr/irs-group-posidonia-2022/