Η Επίδραση της Bio-Απορρύπανσης των Στρωμάτων στους Χώρους Φιλοξενίας

Η Επίδραση της Bio-Απορρύπανσης των Στρωμάτων στους Χώρους Φιλοξενίας

Με βεβαιωμένη την διαφορετικότητα των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, μιας εφαρμοζόμενης περιβαλλοντικά φιλικής Bio-απορρύπανσης των στρωμάτων στους χώρους φιλοξενίας , αναδεικνύεται η ‘’διαχρονική αξία στον τρόπο φιλοξενίας”, για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Όταν οι επισκέπτες – ταξιδευτές με ή/και χωρίς ‘’ευαισθησίες’’, αναζητούν διαδικτυακά μια  πληρέστερη ενημέρωση, για την διαχείριση προβλημάτων  υγειονομικού και περιβαλλοντολογικού ενδιαφέροντος στους χώρους φιλοξενίας, η επίδραση της βεβαιωμένης Bio-απορρύπανσης  των στρωμάτων  αναβαθμίζει την  ποιότητα του ύπνου στα ξενοδοχεία.  Το ευχάριστο είναι ότι αναζήτηση  για φιλοξενία, σε ‘’δωμάτια με φιλικό περιβάλλον’’.κ.λπ  γίνεται και από Έλληνες φιλοξενούμενους, για μια ποιο αρμόνικα άνετη διαμονή.

Εκτός από τα περιττώματα των ακάρεων, η επέλαση κοριών μαζί με την παρουσία των  νεκρών και των παραγώγων τους (περιττώματα με αποσύνθεση),   ‘‘επιβαρύνουν  τους εσωτερικούς χώρους ’’,με αποτέλεσμα οι Βιο-επιδράσεις της ‘‘ανεξέλεγκτης προαγωγής ’’ βιοκτόνων , όλο και περισσότερες ‘’διαταραχές στην υγεία’’ των συνανθρώπων μας. Η κινητήρια δύναμη,  για την  προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών , είναι η ανάπτυξη μιας επαγγελματικά ποιοτικής διαχείρισης του Βιο-περιβάλλοντος, με προγράμματα για την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.

Στόχος μας είναι τόσο η προβολή και αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που προκύπτουν από την Βεβαιωμένη διαφορετικότητα, όσο και των ίδιων των εμπλεκομένων, στη διαχείριση αυτών που δραστηριοποιούνται  στον Ελλαδικό χώρο.

Όταν η όλη διαδικασία διενεργείται  από εφαρμοστές με Βεβαιωμένη κατάρτιση και επιβλέπεται από άτομα με Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων και την ‘’βαθειά γνώση της πράξης’’  μιας εμπειρίας 35 χρόνων , τότε η ολιστική προσέγγιση με τεκμηριωμένα στοιχειά, καλύπτει και την αναβαθμισμένη ποιότητα του ύπνου στους χώρους φιλοξενίας, με τις οικονομικότερες λύσεις.

Ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λειτουργούν πλέον τα ανταποδοτικά οφέλη, από τις βεβαιωμένες εφαρμογές Bio-απορρύπανσης , για τις «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές, για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», στα κριτήρια 4.1  Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα, από την άποψη του καθαρού – πλυμένου και του  4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση.

‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του επισκέπτη, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντικής διαχείρισης του υπνοδωματίου, αναδεικνύουν την Βεβαιωμένη Bio-απορρύπανση των στρωμάτων μαζί με την Εξυγίανση, ως τα απαραίτητα στοιχεία Υγειονομικής και Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας για κάθε χώρο φιλοξενίας ’’

Είναι γεγονός ότι οι εξειδικευμένες εφαρμογές βεβαιωμένης Bio-απορρύπανσης των στρωμάτων, με απορρύπανση, αναζωογόνηση και εξυγίανση με απολύμανση του υπνοδωματίου, αναδεικνύονται ως οι οικονομικότερες ολοκληρωμένες λύσεις, εξυπηρετώντας τους χώρους φιλοξενίας σε Πανελλαδικό επίπεδο, ως :

  • Παροχή υπηρεσιών με Εξειδικευμένες Εφαρμογές Επαγγελματικής Bio- Απορρύπανσης και «Ανέγγιχτου πλυσίματος» στρωμάτων.

α) Bio-Mattress Care: Εξειδικευμένες εφαρμογές Bio-απορρύπανσης στρωμάτων με αναζωογόνηση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων, αλλά και μείωση από  ‘’ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, μύκητες, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Το ανταποδοτικό όφελος της εξυγίανσης και απολύμανσης , αναβαθμίζει τις βεβαιωμένες εφαρμογές Bio-απορρύπανσης  των στρωμάτων , απέναντι στα προβλήματα της “ εσωτερικής επιμόλυνσης’’ του περιβάλλοντα χώρου σε “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”. Ένα επιπλέον κέρδος από την απαλλαγή κόστους, των πολυδάπανων ‘‘κρυφών χρεώσεων’’ που δεν φαίνονται στις ‘’φτηνές προσφορές’’.

Καλύπτει το κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση Υ:  (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

β) Bio-Mattress  Decontamination : Εξειδικευμένες Bio-εφαρμογές με «Ανέγγιχτο πλύσιμο στρωμάτων»,  ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλας », όπου εξαιτίας της  αναπτύσσετε επικίνδυνα η ‘’Ασπεργίλλωση’’.

Καλύπτει το κριτήριο 4.1  Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Η Βεβαίωση Ορθής Εφαρμογής με το Τ.Π.Υ. καλύπτουν τα ‘’υποχρεωτικά’’, η δε διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών ,  αναδεικνύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των “Καθαρών Δωματίων με Φιλικό Περιβάλλον”

  • Η Αγορά εξειδικευμένου επαγγελματικού εξοπλισμού, ώστε να γίνονται από το προσωπικό σας ο καθαρισμός των στρωμάτων, παρέχοντας σας Βεβαιωμένη εκπαίδευση για την ορθή εφαρμογή της Bio- απορρύπανσης στρωμάτων και εξυγίανσης του περιβάλλοντα χώρου. 

Και δεν ξεχνάμε ότι : Ο ίδιος εξοπλισμός των εφαρμογών Bio-απορρύπανσης και της Εξυγίανσης χρειάζεται και στην προεργασία εφαρμογών υγειονομικής σημασίας για (κοριούς), ψύλλους, ψείρες, ψώρα , τσιμπούρια ,κλπ αλλά και ως μια άμεση επέμβαση πρόληψης σε παρατεταμένη εξάπλωση .

Η ολοκλήρωση των  προτάσεων μας συνεχίζεται και μετά τις εφαρμογές Bio-απορρύπανσης και Εξυγίανσης, με ένα ‘’Έξτρα Ανταποδοτικό Όφελος’’, την προβολή σας στην κατηγορία (Αναζήτηση Green & Clean Hotels).

Μια Ριζική καινοτομία σε νέα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά ενημερωτικών υπηρεσιών, με νέες διαδικαστικές εφαρμογές που στηρίζονται στην επίτευξή τους στο πρόγραμμα Reciprocity = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) …. Χτίζοντας  γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες.!! 

Το όραμα του «Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας», μαζί με την ανάγκη μέριμνας, στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής στους χώρους φιλοξενίας, μας αναδεικνύουν την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους ευαίσθητους  χώρους των δωματίων, ώστε αυτές οι διαμορφωμένες συνθήκες να έχουν ως στόχο, την ύπαρξη υποστήριξης στην προσπάθεια για ολοκλήρωση της προσφοράς του «Ελληνικού προϊόντος» στον Τουρισμό Υγείας.

Όταν ο στόχος όλων μας, είναι η επίτευξη ενός υψηλού επίπεδου προστασία της υγείας των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος, τότε η επαγγελματική συνεργασία  μας,  πριν την επιλογή της Bio-απορρύπανσης των στρωμάτων με παροχή ή/και  την επιλογή για εξειδικευμένο επαγγελματικό εξοπλισμό με Βεβαιωμένη εκπαίδευση ορθής εφαρμογής των Bio- Εφαρμογών, κρίνεται απαραίτητη.

Υ.Γ : Ο ορισμός της λέξης Bio, προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν),  όπου με το Bio -Περιβάλλον  μας προσδιορίζει τους εσωτερικούς χώρους. Με σεβασμό στην ιδέα των δικαιωμάτων του βίου, για τις αποτελεσματικά επαγγελματικές Bio- εφαρμογές πρέπει να εφαρμόζονται, ως  εναλλακτικές διαχειριστικές εφαρμογές  για την αναβάθμιση ενός εξελισσόμενου εσωτερικού περιβάλλοντος. Αυτό γιατί πολλές φράσεις  ή/και  έννοιες μπορεί να συγκλίνουν  προς τον ‘‘οικολογικό χώρο’’, αλλά δεν αναφέρομαι ευσυνείδητα και επ’ ουδενί στις λέξεις ‘’οικολογικός’’‘’βιολογικός’’, μιας και η ενσωμάτωση του Bιο-Περιβάλλοντος  στην επιχειρηματική πρακτική μας, προσδιορίζει την αποτελεσματικότητα απέναντι στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, διότι για μας η ιδανική δράση για την προστασία του, ξεκάνει από τους χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε.

Πληροφορίες με email στο info@greenandcleanhotels.gr,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: https://www.greenandcleanhotels.gr/η-επίδραση-της-bio-απορρύπανσης/

Σχετικά Άρθρα

Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

Για Ποια Καθαριότητα Στρωμάτων Μιλάμε;

Τα θεμελιώδη κριτήρια ποιοτικής Bio – απορρύπανσης στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ”

Ξενοδοχεία: Καθαρισμός Στρωμάτων στην κατάταξη για τις κατηγορίες αστέρων;!!!

House Dust Mite : Ακάρεα οικιακής σκόνης!!

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Bio-καθαρισμός στρωμάτων : Μια αγνοημένη υπηρεσία !!!

Η Ρύπανση των εσωτερικών χώρων και οι επιπτώσεις στην υγεία μας !!

Όταν ‘’βιολογικός και οικολογικός’’ εμπλέκονται σε καθαρισμούς – απολυμάνσεις- απεντομώσεις !!